Logo CV RO

Politica de Confidențialitate

Bun venit pe www.CV-RO.ro! Ne dorim să-ți oferim nu doar servicii de calitate, ci și să ne asigurăm că datele tale personale sunt în siguranță și că înțelegi pe deplin cum sunt colectate, utilizate și protejate. Această Politică Comercială și de Confidențialitate detaliază angajamentul nostru față de confidențialitate și transparență.

Informații Colectate

Atunci când utilizezi site-ul nostru, este posibil să colectăm următoarele tipuri de informații personale:

Informații de Contact: Acestea includ numele tău, adresa de e-mail și alte detalii de contact pe care le furnizezi atunci când interacționezi cu site-ul nostru, cum ar fi completarea formularelor .

Informații de Navigare: În timpul vizitării site-ului nostru, colectăm informații cum ar fi adresa IP, tipul de browser utilizat, paginile vizitate, timpul petrecut pe fiecare pagină și alte detalii legate de activitatea de navigare.

Cum Folosim Informațiile

Informațiile colectate sunt utilizate în următoarele scopuri:

Procesarea și Livrarea Serviciilor: Utilizăm informațiile tale personale pentru a oferi serviciile pe care le-ai solicitat, inclusiv crearea și livrarea CV-urilor sau a altor materiale asociate.

Comunicare: Folosim adresele de e-mail furnizate pentru a te informa despre actualizări, noutăți sau alte informații relevante legate de serviciile noastre. Ne asigurăm că ai posibilitatea de a opta pentru primirea sau nepriirea anumitor tipuri de comunicări.

Analize și Îmbunătățiri: Utilizăm informațiile colectate pentru a analiza modul în care site-ul nostru este utilizat și pentru a face îmbunătățiri continue, astfel încât să oferim o experiență mai bună utilizatorilor noștri.

Protejarea Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile tale personale și utilizăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, modificările sau divulgarea acestora.

Partajarea Informațiilor

Nu vindem, nu închiriem și nu partajăm informațiile personale cu terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate sau în cazurile prevăzute de lege.

Accesul și Controlul Informațiilor

Ai dreptul să soliciti accesul, corectarea sau ștergerea informațiilor personale pe care le deținem. Poți face acest lucru contactându-ne la adresa de e-mail contact@cv-ro.ro.

Actualizări ale Politicii Comerciale și de Confidențialitate

Această Politică Comercială și de Confidențialitate poate fi actualizată periodic, iar orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru. Te încurajăm să verifici periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele actualizări.

Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de această Politică Comercială și de Confidențialitate, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail contact@cv-ro.ro.

Prin continuarea utilizării site-ului nostru, ești de acord cu termenii și condițiile acestei Politici Comerciale și de Confidențialitate.

Această Politică Comercială și de Confidențialitate intră în vigoare începând cu data de 03.04.2024